Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

1η  κινητικότητα 
29/10/2013-2/11/2013
Η επίσκεψη στην πόλη Blagoevgrad της Βουλγαρίας ήταν η πρώτη κινητικότητα του προγράμματος ComeniusChangements climatiques là où je vis, là où jhabite….. modélisons pour comprendre et agir!!!!! Une autre vie sinvente ici” («Κλιματικές αλλαγές: ο τόπος όπου ζω, ο πλανήτης όπου κατοικώ……. Ας κάνουμε ένα μοντέλο για να καταλάβουμε και να δράσουμε !!!!!! Μια καινούργια ζωή ξεκινάει εδώ»).
Η συνάντηση περιείχε πρώτη επαφή και γνωριμία μεταξύ των εκπαιδευτικών των συνεργαζόμενων σχολείων καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος, το τελικό προϊόν που θα παράγουμε από κοινού όλες οι χώρες και τις κοινές δραστηριότητες και παραγωγές για την κάθε κινητικότητα αλλά και συζήτηση και αποφάσεις για τις κινητικότητες του προγράμματος.
Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα στο συνεργαζόμενο σχολείο της Βουλγαρίας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και η επιμόρφωση έγινε από τον συντονιστή του προγράμματος κο Philippe Willock, καθηγητή βιολογίας από το Βέλγιο.

Τα συνεργαζόμενα σχολεία προέρχονται από 10 χώρες της Ευρώπης : Βουλγαρία, Γαλλία (με σχολείο από το νησί της Γουαδελούπης),  Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία και Ελλάδα.
http://www.slideshare.net/katerinapapayannopoulou9/blagoevgrad-bulgarie-comenius-20132015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.